Tehnolog panificație / patiserie
№11144052, 11 ianuarie 2022
Oraș:
Chișinău
Studii:
Universitate
Experiența de munca:
Orice
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
Full-time
Locul de muncă:
În locația angajatorului
Responsabilități:
elaborarea și îmbunătățirea normelor interne ce stabilesc principalele condiții tehnice de fabricare a pufuleților și snacks-urilor,
determinarea consumului specific și cantitatea de materii prime si materiale necesare fabricării produsului,
elaborarea și verificarea normei de consum de materii prime și materiale,
este responsabil de desfășurarea procesului tehnologic de producere a pufuleților și snacks-urilor, prin folosirea cât mai eficientă a metodelor de muncă și a utilajelor,
transmite conducerii date operative din producție asupra realizării producției sau a altor probleme ce pot aparea în procesul de producție.
Cerințe:
studii de specialitate domeniu tehnic, biochimic,
experiență în domeniu minim 2 ani,
cunoașterea proceselor de producție în domeniul alimentar,
este binevenită experiența privind implementarea proiectelor de îmbunătățire continuă (5S, LEAN 6Sigma, SMED, Quick Changeover),
abilitatea de a gestiona echipa de muncă,
cunoștințe operare PC.
Oferim:
angajare oficială, salariu foarte atractiv, pachet social complet,
program de lucru: Luni – Vineri, interval orar 8:00 - 17:00,
oportunitatea de a face parte dintr-o echipă profesionistă și creativă,
oficiu în cea mai mare și mai modernă fabrică din țară,
cantină.
elaborarea și îmbunătățirea normelor interne ce stabilesc principalele condiții tehnice de fabricare a pufuleților și snacks-urilor,
determinarea consumului specific și cantitatea de materii prime si materiale necesare fabricării produsului,
elaborarea și verificarea normei de consum de materii prime și materiale,
este responsabil de desfășurarea procesului tehnologic de producere a pufuleților și snacks-urilor, prin folosirea cât mai eficientă a metodelor de muncă și a utilajelor,
transmite conducerii date operative din producție asupra realizării producției sau a altor probleme ce pot aparea în procesul de producție.
Cerințe:
studii de specialitate domeniu tehnic, biochimic,
experiență în domeniu minim 2 ani,
cunoașterea proceselor de producție în domeniul alimentar,
este binevenită experiența privind implementarea proiectelor de îmbunătățire continuă (5S, LEAN 6Sigma, SMED, Quick Changeover),
abilitatea de a gestiona echipa de muncă,
cunoștințe operare PC.
Oferim:
angajare oficială, salariu foarte atractiv, pachet social complet,
program de lucru: Luni – Vineri, interval orar 8:00 - 17:00,
oportunitatea de a face parte dintr-o echipă profesionistă și creativă,
oficiu în cea mai mare și mai modernă fabrică din țară,
cantină.
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳
Închide
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳