Lucru in germania, bulgaria, polonia,cehia

Privat №5264096, 4 июля 2017
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Любой
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
Lucru in Germania, linga Berlin:
1. lucratori la hotel. Curatenia in cameri. Salariu - 9,80 euro brutto pe ora. Se ofera 200 ore pe luna. Se poate de luat orele in plus. Se poate in cuplu. Urgent!!! Pasapoarte europene.
2. lucrători in domeniul medical(sora sau frate medical). Salariu - 1200 euro curat la card. Lucru la casa de azil. Va ajutam cu actele de confirmare. Cunoasterea limbei la nivelul B2. Pasapoarte UE.
3.la constructia pentru lucrari interioare(внутренние отделочные работы). Salariu - la 8-10 euro netto pe ora. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.
4. lucratori la fabrica de carton. Salariu - 8,50 euro netto pe ora. De strins lazi din carton. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.
5. lucratori la depozit de piese auto. Salariu - 1300 euro curat. Urgent 6 persoane. Pasapoarte UE. Contract oficial la un an si mai mult.
6. lucratori in restaurant: servitori in toilet, sala,spalarea veselei. Traiul gratis. Mincarea - gratis numai prinzul. Salariu- 800 euro. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.
7. sofer cu cat. C si E, permis de conducere romanesc. Cazarea gratis. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE. Nu ma deranjati cu pasaport biometric.
8.soferi la "Hermes" sau DHL(posta). Pasaport romin sau alt UE. Se poate permis de conducere moldovenesc. Contract oficial la un an si mai mult.
9. la croitorie. Pasapoarte UE. Nu ma deranjati cu pasaport biometric.

Bulgaria: Soferi la fura. Cunostinta limbei nu se cere.Pasapoarte UE. Urgent!!! Nu ma deranjati cu pasaport biometric.
Cehia: la combinatul de carne, la complexul agrar. Pasapoarte UE.
Lucru in Polonia se poate cu pasaport biometric:
La diferite depozite, uzine, fabrica, sere,cusutorese, soferi cu cat. B,C,E(fura), tractoristi, muncitori la constructii, sudori, electricieni, instalarea apeductului de apa si etc. Contrac la 6 luni cu prelungire. Sunt ofertele la 3 luni.
Телефон:
+373 697 45 478
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть